Artinis brite Ailesi

HerHerhangi bir kortikal beyin bölgesinden oksi-, deoksi- ve toplam hemoglobin konsantrasyon değişikliklerini ölçer. Her bir beyin bölgesine veya katılımcıya uygun optik ayarları otomatik veya manuel olarak seçmek mümkündür. 10 mm’den 55 mm’ye kadar interoptod mesafeleri mevcuttur. OxySoft analiz yazılımı ile verilerinizi kolayca analiz edebilirsiniz. EEG ve tCDS gibi diğer tekniklerle birleştirilebilir. Bluetooth bağlantısı veya çevrim dışı kayıt yapma özelliğine sahiptir. Brite MKII 300 gramdan hafiftir.

  • Sistem gürültüsünü azaltarak gelişmiş veri doğruluğu sunar.
  • Dış mekanlarda, ofislerde, laboratuvarlarda ve hastanelerde kullanılabilir.
  • Çeşitli yaşlarda, cilt renklerinde, kafa derisi alanlarındpa, saç tiplerinde kullanılabilir.

BRITE

Herhangi bir kortikal beyin bölgesinden 27 kanala kadar beyin oksijenlenmesini ölçmek için geliştirilmiş en gelişmiş ve kullanıcı dostu taşınabilir cihazımız olan Brite, araştırmacılar ve katılımcılar için büyük bir optod yerleşimi ve optod arası mesafe seçeneği sunarak maksimum esneklik sunar, aynı zamanda hafif ve giyilebilir bir yapıya sahiptir.

BRITE FRONTAL

Giymesi kolay ve kullanıcı dostu bir fNIRS cihazıdır. Brite Frontal, prefrontal kortekste beyin aktivitesini ölçmek için optimize edilmiş 24 kanalla ve alına oturan bir başlık ile birlikte gelir, ayrıca optodlar arası uygun mesafeyi kapsar.

BRITE LITE

En fazla 10 kanaldan beyin oksijenlenmesini ölçen kablosuz ve esnek bir fNIRS cihazıdır. Ayrıca Brite Lite Frontal sürümü olarak mevcuttur, prefrontal bölgelerden ölçüm yapmak için optimize edilmiştir.

BABY BRITE

Baby Brite Modeli Çocuk ve anne etkileşimi sırasında aynı anda Anne ve Bebeğin 3D Beyindeki Oksihemoglobin,De-oksihemoglobin değişikliklerini görmek adına hiperscaning yapmanıza imkan sunar.

YAZILIM

OxySoft, hem kayıt hem de analizi tek bir yazılım kullanarak yapabileceğiniz bir yazılımdır. OxySoft, aynı anda birden fazla cihaz ile her türlü kombinasyonla sağlam kayıtlar yapmanıza olanak tanır. Tüm cihazlar için tek bir yazılım kullanılır bu sadece tek bir yazılım kullanılarak OxyMon, PortaMon, PortaLite, OctaMon veya Brite kaydını birleştirebileceğiniz anlamına gelir. Tüm veriler senkronize edilir ve tek bir veri dosyasında depolanır. Verilerinizi gerçek zamanlı olarak, kayıt sırasında veya sonradan analiz edebilirsiniz.

Daha fazla bilgi alın

Cihazlarımızla ilgili bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.